Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation

#47858

przez (PW) ·
| Do ulubionych
Czasy jakie są każdy widzi. Dlatego myślę o rozkręceniu czegoś swojego. Między innymi chciałabym sprzedawać chleb na zakwasie, który piekę.

Info z sanepidu - jeśli chodzi o chleb to nie ma najmniejszych szans o pozwolenie na takie coś, w domowych warunkach. Gdybym chciała piec torty, nie ma problemu, rejestruje działalność jako - "catering u klienta, lub w miejscu wskazanym przez niego", wyrabiam książeczkę i heja, robię torty "u klienta". Z chlebem nie można. Znam kilka osób które zatruł się tortami, ciastami i innymi. Chlebem? Nie znam żadnej, ale to właśnie chleba nie można produkować.

gastronomia

Skomentuj (42) Pobierz ten tekst w formie obrazka
Ocena: 584 (718)

Komentarze

Momencik, trwa ładowanie komentarzy   ładowanie…