Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation
zarchiwizowany

#62918

przez (PW) ·
| było | Do ulubionych
Kolejna historia ze sklepu mięsnego:
Pomijam fakt krojenia wędlin i sera na jednej krajalnicy - nie jestem aż tak wrażliwy, by mnie to odrzucało, ale mimo wszystko cenię sklepy posiadające oddzielne stanowiska do krojenia mięsa i nabiału.
Zdaję też sobie sprawę, że nawet w z pozoru sterylnie czystym sklepie obsługa może się z żywnością obchodzić niewłaściwie - ale puki oczy nie widzą to sercu nie żal...
Uważam jednak, że przesadą jest prowadzenie z koleżanką przebywającą w danej chwili na zapleczu, podniesionym głosem, takiej rozmowy:

- Hela a spojrzałabyś na krajalnice po południu? Bo rano próbowałam ją umyć i jakoś się zacinała, otworzyć nie mogłam.
- No coś się z nią stało od kilku dni otworzyć się nie da.
- To jak ją myć?
- A z wierzchu zetrzyj tylko!

A wszystko w obecności kolejki klientów, w trakcie krojenia sera jednemu z nich...

sklepy

Skomentuj (1) Pobierz ten tekst w formie obrazka
Ocena: 10 (44)

Komentarze

Momencik, trwa ładowanie komentarzy   ładowanie…